اگر یکی از بازیکنان حرفه ای هستید که قصد دارید بازی خود را به صورت Live به اشتراک بگذارید، دیدن این مطلب خالی از لطف نیست. در این مطلب سعی کردیم نرم افزارهای مختلف استریم را معرفی کنیم و نکات قوت و ضعف هر یک از آن ها پردازیم که کاربر پس از بررسی می تواند یکی از آن ها را انتخاب کند و در جهت استریم کردن از آن بهره مند شود. با ما همراه باشید.
استریم چیست ؟
اگر واژه استریم را در گوگل جستجو کنید با نتایج جالبی روبرو می شود اما واژه Stream در زبان انگلیسی به معنای پخش زنده است. خیلی از افراد برای این که تجربیات و دانش خود را به اشتراک بگذارند در شبکه های مختلف پخش آنلاین فیلم از استریم استفاده کنند. استریم علاوه تجربه لذت بخشی که دارد می تواند برای شما درآمد نیز تولید کند.
از قوی ترین سایت هایی که می توانید در آن عضو شده و استریم کنید می توان به یوتیوب، توییچ که یک جامعه بزرگ برای کاربران گیمر است و آپارات اشاره کرد که حدود دو سالی است که این خدمت را برای کاربران ایرانی فراهم کرده است و می توان روی آن حساب ویژه ای باز کرد.
ابزارهای مورد نیاز برای استریم کردن چیست ؟
مهم ترین ابزار مورد نیاز، سیستم نسبتاً قوی است. اگر گیمر باشید، باید سیستم قوی برای استریم داشته باشید تا در حین بازی کردن، صفحه دچار لگ و گیری نشود. بودجه ای که برای استریم آموزشی نیاز هست، یک سیستم پنج میلیونی و برای استریم کردن بازی های آنلاین، حداقل باید دوازده میلیون هزینه کنید.
پس از آن که از سیستم مورد نیاز خود مطمئن شوید، حالا باید یک نرم افزار برای استریم کردن انتخاب کنید. در این مطلب قصد داریم سه نرم افزار محبوب مخصوص Stream را خدمتتون معرفی کنیم که با توجه به نیازتون می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. نرم افزارهایی که معرفی می کنیم، فقط یک توضیح اجمالی در رابطه با امکانات و خصوصیات آن ها است و اگر قصد دارید که بدانید که هر کدام به چه صورت استفاده می شوند، کافی است در گوگل و آپارات نحوه استفاده از آن ها را جستجو کنید.
1- نرم افزار محبوب OBS یا همان Open Broadcaster Software
OBS یکی از برترین نرم افزارهای پخش آنلاین است. OBS یک پروژه کاملا رایگان است که همچنان در حال توسعه می باشد. تمامی امکانات این نرم افزار رایگان بوده و استریمرها می توانند از تمامی قابلیت های آن به صورت کاملا رایگان بهره مند شوند.در OBS گزینه های مختلفی برای سفارشی سازی در نظر گرفته شده که همین موضوع یکی از نقات قوت آن است.نرم افزار OBS Studio هم اکنون برای سه سیستم عامل ویندوز، لینوکس و مک او اس در دسترس که می توانید برای دریافت به سایت اصلی OBS Studio مراجعه کنید.
2- SplitmediaLabs XSplit Broadcaster Studio
نرم افزار دومی که قصد معرفی آن را داریم XSplit Broadcaster است. XSplit یک نرم افزار محبوب برای پخش حرفه ای فایل های چند رسانه ای است که می توانید ویدیوها،کنفرانس ها، بازی های ویدیویی را در سطح بالایی پخش کنید.XSplit یک نرم افزار عالی برای استریمر ها است ، اما بسیاری از کاربران نمی دانند که دو نسخه از این نرم افزار وجود دارد. XSplit Gamecaster و XSplit Broadcaster. از هر دو می توان برای استریم استفاده کرد اما نسخه XSplit Gamecaster همان طور که از آن مشخص است برای گیمران سفارشی سازی شده است.
استفاده از XSplit Gamecaster رایگان است ما محدودیت هایی هم برای آن در نظر گرفته است. به به طور مثال نسخه رایگان آن نمی توان بیشتر از کیفیت 720P و با 30 فریم پخش کرد. اما می توانید نسخه کرکی نرم افزار را از سایت های مختلف دانلود کنید و محدودیت ها را از بین ببرید. برای دانلود از سایت اصلی XSplit روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.
3- Lightstream
بسیاری از گیمران میلیون ها تومان خرج می کنند که علاوه بر این که تجربه بالایی در استریم کردن داشته باشند،کنترل بر روی عناصر مختلف در حین استریم راحت تر باشد. Lightstream یکی از نرم افزار برتری که می تواند تجربه فوق العاده ای را برای شما رقم بزند. Lightstream کاملاً هوشمند عمل می کند و به صورت اتوماتیک بهترین تنظیمات ممکن را برای استریم کردن آماده می کند. البته خودتان می توانید تمامی این تنظیمات را دستکاری و مطابق با میل خود اعمال کنید.
یکی از نکات قوت Lightstream ذخیره و ضبط فیلم در سرورهای این نرم افزار است که نیازمند یک اتصال اینترنتی پرسرعت است اما فشار روی پردازنده را به شدت کاهش می دهد که در بسیاری از نرم افزارهایی که معرفی کردیم این قابلیت وجود ندارد. Lightstream برای استفاده رایگان است اما اگر کیفیت بیشتر از 720p برای پخش استریم می خواهید باید هزینه کنید. برای دیدن سایت اصلی Lightstream روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.
کلام آخر
اگر می خواهید هزینه ای نکنید، بهترین نرم افزاری که برای استریم می توانید از آن استفاده کنید OBS است. این نرم افزار همان طور که گفتیم امکانات ویژه ای دارد اما اگر مشکلی در رابطه با هر یک از قسمت های نرم افزار با آن روبرو شوید، متاسفانه خودتان باید دست به کار شوید. چون اطلاعات جامعی در رابطه با آن و رفع مشکلات این نرم افزار نیست. اما باز هم یکی از بهترین نرم افزار استریم آنلاین است. در صورتی که نرم افزاری می شناسید که در عین رایگان بودن امکانات ویژه ای دارد، آن را در بخش نظرات معرفی کنید تا دیگر دوستانی که این مطلب را می خوانند، بتوانند از آن استفاده کنند.
موفق باشید.
یه سوال من با چه برنامه ایی می توانم در آپارات استریم کنم
سلام من یه مشکل دارم تو obs اونم اینه ک گرافیکم ک اینویدیا هستش رو تشخیص نمیده تو بخش encoder فقط cpu رو تشخیص میده یعنی گزینه ای به اسم nvidia ندارم
عالی