آموزش نصب و استفاده از کیف پول Trust Wallet

Trust Wallet یکی از بهترین کیف پول های معتبر،غیر متمرکز است که توسط باینانس خریداری شد و سپس با امکانات بیشتری، از جمله پشتیبانی از ارزهای بیشتر، قابلیت اکسچنج ، در اختیار عموم قرار گرفت. اگر قصد دارید در این کیف پول یک حساب داشته باشید و با آن کار کنید، دیدن این مطلب خالی از لطف نیست. با ما همراه باشید.

 

 

نصب از طریق سایت اصلی Trust Wallet

 

بهترین راه نصب کیف پول تراست، استفاده از سایت اصلی است.پس برای این کار وارد لینک زیر شده و جدیدترین نسخه را از سایت Trust والت با توجه به دستگاه های آندرویدی و یا Ios خود دانلود کنید.

 

https://trustwallet.com

 

برای نصب این کیف پول طبق تصویر زیر 3 راه دارید.

 

  • نصب از طریق آپ استور برای گوشی های با سیستم عامل آی او اس
  • نصب از طریق گوگل پلی برای گوشی های آندرویدی
  • نصب مستقیم از طریق خود سایت برای گوشی های آندرویدی

 

 

پس از دانلود اپلیکیشن Trust Wallet آن را نصب و سپس اجرا کنید. مانند تصویر زیر با زدن بر روی Create a new wallet می توانید کیف پول جدیدی بسازید و یا اگر از قبل کیف پول دارید، می توانید با کلیک بر روی I already have a wallet کیف پول خود را بازیابی کنید.

 

 

در صفحه بعد از شما می خواهد 12 کلمه ای که در صفحه بعد نمایش می دهد، پشتیبان تهیه کنید. زیرا اگر به هر دلیلی به این 12 کلمه دسترسی نداشته باشید، باید با کیف پول خود و مبالغ داخلی آن خداحافظی کنید. برای تایید تیک گزینه آن را مانند تصویر زیر می زنیم و با زدن بر روی Continue به مرحله بعدی می رویم.

 

 

در این قسمت 12 کلمه به صورت تصادفی به شما نمایش می دهد. آن را در جایی به ترتیب یادداشت کرده و در مکانی امن نگهداری کنید. دسترسی هر شخصی به این 12 کلمه ،مساوی است با دسترسی به حساب شما. پس آن را به هیچ وجه در اختیار کسی قرار ندهید. پس از کپی برداری از این 12 کلمه بر روی Continue ضربه می زنیم.

 

 

در این قسمت برای این که یک بار دیگر حساب شما تایید شود، باید 12 کلمه را به ترتیب وارد کنید. توجه داشته باشید که هیچ از کلمات با حروف بزرگ نیستند و همگی باید با حروف کوچک تایپ شوند.اگر تمامی 12 کلمه به درستی وارد شوند، کلید Done در تصویر زیر باید به رنگ آبی درآید.

 

 

برای ادامه کار بر روی کلید Done کلیک کنید. تبریک می گوییم حساب شما ساخته شد و هم اکنون قابل استفاده است.

 

 

 

 

در صفحه اصلی اپلیکیشن Trust Wallet می توانید کارهای مختلفی انجام دهید.

 

  • از بالای تصویر می توانید با کلیک بر روی + ارزهای مختلفی را به صفحه اصلی کیف پول خود اضافه کنید.
  • گزینه Dex موجود در پایین صفحه برای تغییر ارزهای مختلف به یک دیگر استفاده می شود.
  • در قسمت Setting می توانید یک بار دیگر اطلاعات کیف پول خود را مشاهده کنید و یا این که برای ورود به برنامه کد ورود قرار دهید.
  • در قسمت DaApps می توانید با کیف پول های غیر متمرکز دیگر ارتباط برقرار کنید.

 

 

 

هشدار

 

12 کلمه ای که در هنگام ساخت کیف پول دریافت کردید را، در جایی مطمئن یادداشت کنید و در مکانی امن نگهداری کنید. با استفاده از این 12 کلمه اگر به هر دلیلی تلفن همراه شما دزدیده،خراب و یا ریست شود. می توانید اطلاعات حساب خود را بازیابی کنید. حتما سعی کنید از 12 کلمه Seed در چند جا مختلف ذخیره داشته باشید و هرگز این اطلاعات را در اختیار کسی قرار ندهید.

 

موفق باشید.

درباره‌ی پشتیبانی

پشتیبانی
وب سایت درآمد 98 با هدف تولید محتوا و ایجاد کسب و کارهای آنلاین راه اندازی شد سعی ما بر این است تا جدیدترین خدمات و مطالب را در اختیار شما قرار دهیم در صورت نیاز به پشتیبانی از طریق تماس با ما - نظرات مطالب و نشانی آی دی تلگرام razeadmin@ تماس بگیرید.

همچنین ببینید

سایت غیرمعتبر و پونزی Golden Farm بدون پرداختی

Golden Farm یکی از سایت هایی که با انجام یک سری فعالیت و سرمایه گذاری …

24 نظر

  1. Avatar

    سلام من چطوری میتونم nft که ساختمو قرار بدم؟

  2. Avatar

    سلام نصب روی لپ تاپ نمی شود امکان دارد راهنمایی بفرمایید

  3. Avatar

    سلام و عرض ادب و احترام
    ممنونم از اطلاعات بسیار عالی و مفید شما.
    تندرست و سر بلند باشید

  4. Avatar

    سلام من توی تراست ولتم از منوی dapps نمیتونم وارده pancakeswap بشم . یه صفحه سفید باز میشه لطفا کمکم کنید

  5. Avatar
    بهروز صداقت

    سلام چطوری رو ویندوز لپ تاپ نصب میشه

  6. Avatar
    مسعود کمانی

    باسلام کیف پول تراست والت رو چون باز نمیشد وخطا میداد پاک‌کردم ودوباره نصب کردم توسط ۱۲ کلمه رمز عبور حالا‌ که کیف پول نصب شده ارزهام همه صفر نشون میده هم اپدیت کردم وهم با فیلترشکن جدید رفتم اما بازم صفره

    • پشتیبانی

      سلام
      اگر 12 کلمه درست باشه امکان نداره صفر نشون بده. حتما بخش انتقال ارز رو چک کنید که به کیف پول دیگری نرفته باشه

  7. Avatar

    سلام من گوشیم فرمت شد و همه ی آپ ها هام شدن 12 کلمه رو دارم تقریبا هم فیلم بازیابی رو دیدم بازیابی که میکنم میگه اسم کیف پول رو هم باید وا د کنید هر چیزی که به ذهنم رسید رو وارد کردم ولی بازیابی نشدممنون میشم راهنمایی کنید

    • پشتیبانی

      سلام
      اگر 12 کلمه درست باشه نباید مشکلی باشه / در ضمن اسم کیف پول برای تفکیک کیف پول ها در اکانت شماست و مهم نیستند.

  8. Avatar

    سلام، حدود ۲هزار تا ارز جدید ایرانی (دنا توکن) تو تراست والتم داشتم. ۲روز قبل خود ب خود این ارز از تراست والتم حذف شده. الان هرچی سرچ میکنم نه حسابم هس، نه دناتوکن رو میاره، نمیدونم حسابم بلاک شده، یا حذف شده. چطور میش حسابمو برگردونم؟ تراست والتم اپدیت اخره. و این مشکل فقط برا من پیش اومده. از چن نفر پرسیدم، مشکلی نداشتن!!!!

  9. Avatar

    سلام، خسته نباشید، ببخشید چطوری باید از برنامه پولمو خارج کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟!

    • پشتیبانی

      باید تبدیل به یک ارز مرسوم مانند بیت کوین کنید و سپس به صرافی ها بفروشید. اگر صرافی معتبر نمی شناسید چند تایی معرفی کردیم کافیه صرافی را در سایت جستجو کنید.

  10. Avatar

    دوستان 12 کلمه را گم کردم ولی با آدرس کیف پول وارد تراست میشم موقعی send میزنم اخطار میده چطور باید 12 کلمه رو بازیابی کنم آیا پشتیبانی داره مرسی اگه راهنمایی کنید

    • پشتیبانی

      سلام
      اگر بتونید وارد کیف پول تراستون بشید در تنظیمات می تونید اون 12 کلمه را یادداشت کنید و با اون بازیابی کنید. متاسفانه بدون اون 12 کلمه عملاً پولتون از بین میره و هیچ پشتیبانی نداره

  11. Avatar

    من ۵ ملیون پول زدم داخل این ولی الان برنامه برام باز نمیسه چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید

    • پشتیبانی

      سلام
      اگر 12 کلمه seed رو ذخیره کرده باشید جای نگرانی نیست. کافیه برنامه رو بروز کنید و یا مجدد نصب کنید و سپس با اون 12 کلمه اکانتتون رو بازیابی کنید.

  12. Avatar

    وقت بخیر . گوشی ن ایفون 6 هست بروز رسانی 13 نمیشه . فکر کنم به همین دلیل قادر به چک کردن ترست والت خود نیستم . شما په راهکاری پیشنهاد میکنید و از شما متشکرم

  13. Avatar

    ببخشید این ادرس کیف پول رو از کجا باید پیداش کنم

    • پشتیبانی

      سلام
      هر ارزی رو انتخاب کنید داخل با دو گزینه send و receive مواجه میشید که اگر روی receive کلیک کنید آدرس اون ارز رو نشون میده

  14. Avatar

    واقعا دستتان درد نکنه خیلی ساده و مفید منو راهنمایی کردید از زحماتتان متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *